Jaksta Media Recorder for Windows Technical Support Forum

reinstall not recording anything

the sun and daily mail for example

image


From Tom6121212 @ 11 Jun 2021 00:06

Answers: 18, Votes: 0

any help???????????

From Tom6121212 @ 29 Jun 2021 01:06

Votes: 0

using chrome

From Tom6121212 @ 29 Jun 2021 01:06

Votes: 0

Your logs just show a bunch of utorrent.com traffic.  Please provide the url of a video that is not working for you and its associated url.

From CRS @ 30 Jun 2021 10:06

Votes: 0

image


fresh install this comes up and it say something about connected to firefox restart, but i dont use that

From Tom6121212 @ 01 Jul 2021 03:07

Votes: 0

when i had it on auto in the past it would start automatically on most sites, now it does load on any 

From Tom6121212 @ 01 Jul 2021 03:07

Votes: 0

image


are these the correct settings? never had any problems for the last 5 years

From Tom6121212 @ 01 Jul 2021 03:07

Votes: 0

??

From Tom6121212 @ 04 Jul 2021 04:07

Votes: 0

Please see this:

https://www.jaksta.com/support/windows/kb/unexpected-error-configuring-the-httpsssl-monitor-for-defaultlan-6000237637

If that doesnt help you then please provide debug logs for this new error.

From CRS @ 05 Jul 2021 09:07

Votes: 0

Hi it works with firefox, just not chrome on AUTO?

From Tom6121212 @ 07 Jul 2021 03:07

Votes: 0

why does it work with firefox but not chrome?

From Tom6121212 @ 13 Jul 2021 03:07

Votes: 0

ssl curently connected to firefox?

From Tom6121212 @ 13 Jul 2021 03:07

Votes: 0

It does work with Chrome.  Please provide debug logs.  Ensure that debug is on before you switch on AUTO and go to the page hosting the video in chrome and play it.

From CRS @ 13 Jul 2021 09:07

Votes: 0

just done another fresh install, now not working on either browser logs attached thanks

From Tom6121212 @ 14 Jul 2021 01:07

Votes: 0

any idea?

From Tom6121212 @ 16 Jul 2021 01:07

Votes: 0

Hello logs provided that you asked 8 days ago

From Tom6121212 @ 22 Jul 2021 04:07

Votes: 0

You have your local proxy settings setup to bypass local proxies.  JMR acts as a local proxy so the browser will be bypassing it based on these settings.  Remove the *.local from your proxy settings. For best performance disable all other proxy settings whilst using JMR.

2021-06-10 17:07:20,010 [4] INFO c3 [(null)] - HttpsProxyManager: NP AllowDirect: True

2021-06-10 17:07:20,010 [4] INFO c3 [(null)] - HttpsProxyManager: NP HostsThatBypass: *.local

2021-06-10 17:07:20,011 [4] INFO c3 [(null)] - HttpsProxyManager: NP HttpProxy: 127.0.0.1:8888

2021-06-10 17:07:20,011 [4] INFO c3 [(null)] - HttpsProxyManager: NP HttpsProxy: 127.0.0.1:56055

2021-06-10 17:07:20,011 [4] INFO c3 [(null)] - HttpsProxyManager: NP PACScriptLocation:

2021-06-10 17:07:20,011 [4] INFO c3 [(null)] - HttpsProxyManager: NP SocksProxy:

2021-06-10 17:07:20,011 [4] INFO c3 [(null)] - HttpsProxyManager: NP UseManualProxies: True

From CRS @ 22 Jul 2021 09:07

Votes: 0

when i remove local it comes back next time i check

image


From Tom6121212 @ 11 Aug 2021 06:08

Votes: 0

??????????????????????????????

From Tom6121212 @ 18 Aug 2021 03:08

Votes: 0