Technical Support for Jaksta Media Recorder

Support | Windows | Technical | Jaksta Media Recorder | youtube not working windows 10 Jaksta media recorder 6

youtube not working windows 10 Jaksta media recorder 6

Asked by jay @ 02 Dec 2016 23:12 / Views: 23

youtube not working windows 10 Jaksta media recorder 6


From jay @ 02 Dec 2016 23:12

Works fine here.

LjSqTOaZwg7spqMbzDo3xhM6ShFTuy0wEw.png

Y_UI_5iFsiakNwuZSui-wEmgDqS1b71oXA.png


Please provide debug logs as per https://support.jaksta.com/discussions/topics/6000009063  if your having issues along with the url of the video your are trying to capture.



From CRS @ 03 Dec 2016 07:12
Does it not work on auto? I don't want to have to copy and paste the url every time?
From jay @ 03 Dec 2016 07:12

Works fine in AUTO detect mode as well.  Please provide your debug logs and I can help you.

a_4UXQ41bXXuxb5qxGDGM52-EmanSQnOpA.png



From CRS @ 03 Dec 2016 08:12

logs attached ta


From jay @ 03 Dec 2016 22:12
??
From jay @ 04 Dec 2016 04:12

Your logs are not in debug mode. 

You need to switch on debug before switching on AUTO and then going to youtube.com and playing this video: https://www.youtube.com/watch?v=nRkcgJofcCY

Please follow the instructions.  https://support.jaksta.com/discussions/topics/6000009063


From CRS @ 04 Dec 2016 06:12

also turns on a proxy with no internet access so i have to disable the proxy before getting to youtube


From jay @ 04 Dec 2016 07:12

Seems to be something wrong with the Microsoft Crypto API on your machine which is resulting in crypto key generation failing with "Key not valid for use in specified state".  

Just as you are experiencing, this means the HTTPS proxy/monitor wont work and HTTPS wont be detected.

Haven't seen that error before, but a google search shows this is not uncommon.  Here is a possible solution:  

1. Close JMR

2. Uninstall JMR completely

3. C:\Users\[your user name]\AppData\Roaming\Microsoft.Note: These paths include hidden folders. To make hidden folders visible, see "Windows Tip - Show hidden files and folders"

4. Rename the Crypto folder as Crypto Old.

5. Reboot

6. Reinstall latest JMR and try again

Sources:

https://forums.adobe.com/thread/1546884

https://knowledge.autodesk.com/support/revit-products/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/installation-error-key-not-valid-for-use-in-specified-state.html


From CRS @ 04 Dec 2016 20:12

i couldnt rename the crypto folder i kept getting an error, so i deleted jaksta 

created a new account on the laptop and done a fresh install of the client

debug logs attached


From jay @ 04 Dec 2016 21:12

also tried to rename the Crypto folder on the original  user account in safe mode and it wouldnt.


From jay @ 05 Dec 2016 00:12

Sounds like you have hard drive issues if your getting "The parameter name is incorrect" when trying to rename a folder.

Also your install log shows invalid programs detected within the computers DotNet system.  

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SafeKeyHandle.SafeCryptImportKey

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SecurityBufferDescriptor..ctor

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SafeDeleteContext.InitializeSecurityContext

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SafeDeleteContext.MustRunInitializeSecurityContext

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SafeDeleteContext.AcceptSecurityContext

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SafeDeleteContext.MustRunAcceptSecurityContext

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SafeDeleteContext.DecryptMessage

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SafeFreeCredentials.AcquireCredentialsHandle

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SafeFreeCredentials.AcquireDefaultCredential

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SafeFreeCredentials.AcquireCredentialsHandle

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SafeFreeCredentials.AcquireCredentialsHandle

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SafeFreeContextBuffer.QueryContextAttributes

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method LifeSpan..ctor

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method StreamSizes..ctor

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SspiWrapper.QueryContextAttributes

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SspiWrapper.QueryContextAttributes

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SspiWrapper.EncryptDecryptHelper

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SslConnectionInfo..ctor

  >> 4>Common Language Runtime detected an invalid program. while compiling method SecSizes..ctor

 Check your hard drive for errors. Your event logs may show something.


From CRS @ 05 Dec 2016 17:12
It's a brand new laptop Also set up on a fresh user account and there was no crypto folder prior to install and it still didn't work. Pasting the url works but that's it
From jay @ 05 Dec 2016 20:12

Sorry the issues you are experiencing would not appear to be our software, just stopping it from functioning.  We do not create that Crypto folder.  That is an OS thing.  The error you are getting when trying to rename a folder is not a typical error you would see unless something was quite wrong.  Your logs also show invalid programs in the computers DotNet subsystem.  Please have a look in your event logs to see if there is something in there that helps you track it down.


From CRS @ 06 Dec 2016 05:12